Kakaós csokis muffin (tejmentes, cukormentes)

Hozzávalók: (kb. 30 kisebb darabhoz):
- 124 g finomliszt
- 376 g zabpehely/teljes kiőrlésű liszt
- 5 tk sütőpor
- 3 tojás
- 63g négyszeres erejű édesítő
- 250 g margarin
- 5 ek keserű kakaópor
- 4 dl víz
- 125 g min. 70%-os étcsokoládé
Elkészítés:A sütőt előmelegítjük 190 fokra (alul-felül sütés).Kimérjük a liszteket és összekeverjük a sütőporral és a kakaóporral. A tojásokat habosra keverjük az édesítővel, majd hozzá adjuk a langyos olvasztott vajat. Ezután kanalanként adagolva beleforgatjuk a lisztet. A vizet kevergetés közben folyamatosan adagoljuk. Közepesen sűrű lágy, laza masszát kell kapnunk. A masszába belekeverjük az apróra vágott étcsokit, majd muffin formákba töltjük és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük (tűpróbával ellenőrizzük!).Jó étvágyat!