Cukor, glutén- és laktózmentes kakaós keksz

Cukor, glutén- és laktózmentes kakaós keksz
Hozzávalók
100 g kókuszreszelék (kókusztej készítésből visszamaradt nálam)
300 g zabpehelyliszt
100g margarin
2-3 ek kakaó
2 tojás
4 kávéskanál sütőpor
22 négyszeres erejű édesítő (eritrit-stevia keverék)
Elkészítés
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A lisztet összekeverjük a kakaóval és a sütőporral. A tojásokat kézi habverővel összekeverjük az édesítőszerrel a langyos margarinnal majd apránként hozzá adjuk a kókuszreszeléket.
Végül egy fakanál majd a kezünk segítségével beledolgozzuk s lisztet is.
Ezután kis gombócokat formázunk majd kezünk vagy egy pohár segítségével ellapítjuk őket.
180 fokra előmelegített sütőben, alul felülsütéssel 15-20 perc alatt készre sütjük őket. Javasolt tűpróbával ellenőrizni.
Jó étvágyat!