Take care of your health, there's no second chance.

Életmód tréningen jártam, sok élményt találtam…

Életmód tréningen jártam, sok élményt találtam…

Kezdjük a történet elején. Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy… Na jó azért ennyire még se kezdjük ez elejéről, mert nem altatónak szántam ezt bejegyzést.

Szóval pár hete Lupui Iza a 160 gramm blog írója (aki már Life coach és tréner is), írt nekem egy üzenetet. Mi szerint életmód tréninget tartana, de! most nem kizárólag IR Témában író bloggereknek, van-e kedvem menni?
Nem kellett sokat rágódnom a válaszon azonnal tudtam, hogy ott a helyem. A megérzésem bevált, egy fantasztikus napot tudhattunk magunk mögött november egy ködös, kabátba bebújós nyirkos hideggel köszöntő vasárnapján.

A tréningen rajtam és természetesen Izán kívül még 6 blogger társam vett részt. A nap folyamán különböző feladatokon keresztül ismertük meg jobban elsősorban magunkat, de apránként egymást is.

Ami engem leginkább megfogott az az, hogy bár végig az életmód köré voltak felfűzve feladatok a nap végére mégis sokat változott bennem az, ahogyan én szemlélem saját magamat.

Először is rendkívül szeretem a logikus dolgokat és ha valami rendszerbe foglalhatóan jól működik. Na már most ehhez én úgy érzem, hogy sajnos elég kevés kreativitás társult. Azonban a napfolyamán rá kellett jönnöm, hogy ez nem teljesen így van, a kreativitás adott, csak megfelelő inspiráció kell hozzá. Ami szerencsére aznap szintén adott volt a többi blogger társam válaszai, reakciói révén. Ahogy oldódott a hangulat egyre “jobb megoldásokat” hoztunk (habár itt a “jó megoldás” nem megfelelő kifejezés, hiszen itt nincs csak jó vagy csak rossz megoldás).

A növekvő jókedvnek és lelkesedésnek köszönhetően szerintem mindenki telepakolta a kis képzeletbeli bőröndjét, gondolatokkal érzésekkel melyeket szívében vitt haza.

Én azért köszönöm ezúton mégegyszer ezt a lehetőséget, mert tényleg nagyon inspiráló emberekkel találkozhattam.

Lássuk a bőröndömet 🙂

 

  • Rengeteg olvasnivalóval gazdagodtam a többiek blogjai révén, ami további inspirációt jelent számomra.
  • Új célok fogalmazódtak meg bennem az élet legtöbb területén (többek között Iza tréningjének köszönhetitek az új Életmód rovatot az oldalon 🙂 ).
  • ötleteket nyertem mind az oldalhoz, mind a mindennapi diétámhoz egyaránt (amit mostanában úgy éreztem, hogy kezd kicsit egyhangúvá válni)
  • már jobban hiszek a kreatívabb énemnek
  • s non plus ultra: az időgép* (amivel szívesen utazgatnék, de lehet, hogy elcserélném egy időnyerőre inkább. Hmm ezt még végig kell gondolnom…)

 

Szerintem mindenképpen megéri elmenni egy ilyen életmód vagy inkább nézőpont váltó térningre. Azóta is fontolgatom, hogy újra elmennék egyre a (többi bloggerrel együtt természetesen 🙂 )

* sajnos nem árulhatom el, hogy kapcsolódik ide. Ha felkeltettem az érdeklődésedet jelentkezz Izánál a soron következő tréningre.
** A bejegyzés nem szponzorált tartalom, teljes mértékben a saját független véleményemet tartalmazza.

Képek forrása: evokept.com Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .