Take care of your health, there's no second chance.

Cukor, glutén- és laktózmentes kakaós keksz

Cukor, glutén- és laktózmentes kakaós keksz

Cukor, glutén- és laktózmentes kakaós keksz

Hozzávalók

100 g kókuszreszelék (kókusztej készítésből visszamaradt nálam)

300 g zabpehelyliszt

100g margarin

2-3 ek kakaó

2 tojás

4 kávéskanál sütőpor

22 négyszeres erejű édesítő (eritrit-stevia keverék)

Elkészítés

A sütőt előmelegítjük 180 fokra.

A lisztet összekeverjük a kakaóval és a sütőporral. A tojásokat kézi habverővel összekeverjük az édesítőszerrel a langyos margarinnal majd apránként hozzá adjuk a kókuszreszeléket.

Végül egy fakanál majd a kezünk segítségével beledolgozzuk s lisztet is.

Ezután kis gombócokat formázunk majd kezünk vagy egy pohár segítségével ellapítjuk őket.

180 fokra előmelegített sütőben, alul felülsütéssel 15-20 perc alatt készre sütjük őket. Javasolt tűpróbával ellenőrizni.

Jó étvágyat!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.